Lasthus

Lasthuset är en komplett lösning med lastbrygga, vädertätning och port, alla komponenter som behövs för en fullkomlig lastkaj. Lasthuset monteras direkt på fasadväggen och tar därför inget värdefullt utrymme samtidigt som det skapar en isolerad konstruktion.

Service

Många äldre lasthus är inte tillräckligt höga för att passa dagens standardhöjd för nationella lastbärare. Oftast innebär detta att huset måste höjas cirka 600mm i den främre delen. Detta medför att vädertätningar måste förlängas och huset måste tätas i bakkant av den förhöjda delen.

Vi hjälper till med att renoverar slitna lasthus med höjder som inte är optimala för sin industri samt byter ut komponenter som bidrar med onödiga kostnader.

Låt oss sköta vi hela processen åt er.

Visste du att...

 

det finns både isolerade och oisolerade lasthus.

Vädertätning

Vädertätning är en standardlösning för att sluta tätt mellan lastbil och byggnad i samtliga fall utan att påverka tempot och flexibiliteten och är utformade i ett antal modeller. Läs mer

Lastbrygga

Lastbryggan är en lösning för att jämna ut nivåskillnader mellan fordonsflak och lastkajer. Bryggan förenklar, effektiviserar och ökar säkerheten i arbetet med lastning respektive lossning av gods.
Läs mer

Bumper

Stötdämpare till lasthus för att förenkla tillbackning av lastbil. Lasthusets bumber och lastbilens bumper slår emot varandra för att skydda byggnad och bil.
Läs mer

Kontakta oss för offert och rådgivning