Tillbehör och reservdelar

Det är inte alltid den stora konstruktionen som är lösningen på problemet. Det lilla tillbehöret är precis lika viktigt. Vi erbjuder dig ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till alla typer av portar och lasthus oavsett märke.

Rullhållare, gångjärn, handtag, reflexer, fjärrkontroller och mycket mer. Vill du ha hjälp att se över din port erbjuder vi service och rådgivning av vår kunniga personal.

Kontakta oss för offert och rådgivning

Bumper

Stötdämpare till lasthus för att förenkla tillbackning av lastbil. Lasthusets bumber och lastbilens bumper slår emot varandra för att skydda byggnad och bil.
Läs mer

 

Portpanel

Internationella samarbete ger oss möjligheten att leverera kostnadseffektiva reservdelslösningar för de flesta portpaneler.

Hydraulpaket

Vi byter ut hydraulpaket. Äldre funktionella lastbryggor kan behöva ett utbyte av endast hydraulpaketet för problemfri användning.

Vädertätning

För att sluta tätt mellan lastbil och byggnad byter vi ut gamla och utslitna vädertätningar. Detta besparar er onödiga energiutsläpp.

Styrskåp

Vi har utbytbara styrskåp som passar de flesta varumärken. Automationsfunktioner relaterat till porttyp, driftintensitet och omgivande miljö.

Bumper

Hela och funktionella bumpers sparar både lastbil och lasthus från skador. Vi erbjuder brett utbud, billiga priser och snabb service. Läs mer

Säkerhetsfunktioner

Vi har samtliga säkerhetsfunktioner för riskfri användning av portar och lastbryggor. Alltid snabb leverans vid tillbud.